Oddesund jysk

Sohvaryhmä ODDESUND 5-istut. valkoinen – JYSK

Sohvaryhmä ODDESUND 5-istut. valkoinen | JYSK

Sohvaryhmä ODDESUND 5-istut. valkoinen. 1999,-/setti. Vain verkkokaupasta. Lue lisää · Sohvaryhmä TAMBOHUSE 5-istuttava harmaa. 3299,-/setti.

Sohvasänky ODDESUND harmaa | JYSK

Lounge set, 3 seater sofa, 2 chairs, 2 tables. Size assembled, Width: 167 cm, Height: 63 cm, Depth: 75 cm, Seat height: 28.

Sohvasänky ODDESUND valkoinen | JYSK

sohvaryhmät ja ulkosohvaryhmät puutarhaan ja terassille – JYSK

Sohvaryhmät – Tyylikäs sohvaryhmä JYSKistä

Tyylikkäät ja edulliset sohvaryhmät polyrottingista, metallista ja muovista terasille ja puutarhaan. Tutustu ja osta JYSK.fi. Click & Collect ✓ Hintatakuu ✓ Rajoittamaton palautusoikeus ✓

Puutarhasohvat, ulkosohvat ja divaanit eri tyyleissä – JYSK

Trendikkäät puutarhasohvat | JYSK

Puutarhasohva on täydellinen rentoon oleskeluun ja kesästä nautiskeluun. JYSKistä löydät laajan valikoiman eri tyylisiä puutarhasohvia. Tutustu ja osta JYSK.fi. Click & Collect ✓ Hintatakuu ✓ Rajoittamaton palautusoikeus ✓

Sohvaryhmä DYVIG 5-istut. nop.kuiv. valk – JYSK

Sohvaryhmä DYVIG 5-istut. nop.kuiv. valk | JYSK

JUTLANDIA | JYSK

JUTLANDIA – Skandinaavista ulkoilmaelämää Tee kesäajasta mukavaa ja valitse laadukkaat JUTLANDIA®-puutarhatuotteet, joissa yhdistyy moderni design, toiminnallisuus ja houkutteleva hintataso. Löydät ratkaisun JUTLANDIA-mallistosta, olitpa sitten kalustamassa pihan aurinkoisinta nurkkaa, laajentamassa olohuonetta patiolle tai muuttamassa parveketta kaupunkipuutarhaksi. Valikoima sisältää klassisia tyylejä ja sesongin suosikkeja, joissa kaikissa näkyy skandinaavinen ote. JUTLANDIA-puutarhakalusteet ovat suurelta osin huoltovapaita, ja brändin valikoima sisältää myös puisia FSC®-sertifioituja puutarhakalusteita. Tämä tarkoittaa sitä, että puu on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä, millä taataan asianmukaiset olosuhteet luonnolle, eläimille ja ihmisille.

Lounge set ODDESUND 5 pers. grey

Lounge set ODDESUND 5 pers. grey – JYSK

Keywords: oddesund jysk