Ikea vittsjö

VITTSJÖ-sarjan lasivitriinihyllyt ja palkintokaapit – IKEA

VITTSJÖ-sarjan lasivitriinihyllyt ja palkintokaapit – IKEA

Palkintokaapin tyylisiksi suunnitellut VITTSJÖ-säilytyskalusteet nostavat kauneimmat esineesi huomion keskipisteeksi. Koska karkaistu lasi ja metalli ovat …

IKEA VITTSJÖ-sarjan vitriinihylly ja palkintokaappi on yksinkertainen, jotta tavarasi saavat loistaa. Lasivitriinihylly kestää vuodesta toiseen. Tutustu IKEA-verkkokaupassa!

VITTSJÖ serie – IKEA

VITTSJÖ serie – IKEA

Våra snygga och slanka VITTSJÖ vardagsrumsmöbler i glas låter dina saker få all uppmärksamhet. Och eftersom härdat glas och metall är en slitstark kombo kan …

VITTSJÖ serie

VITTSJÖ Tietokonepöytä, mustanruskea/lasi, 100×36 cm

VITTSJÖ Tietokonepöytä, mustanruskea/lasi, 100×36 cm – IKEA

VITTSJÖ Tietokonepöytä, mustanruskea/lasi, 100×36 cm Valmistettu karkaistusta lasista ja metallista. Kestävyydestään huolimatta ne tekevät ilmeestä kevyen ja ilmavan. Kalusteen ilmettä on helppo muokata kääntämällä hyllylevyä. Levyn toinen puoli on mustanruskea, toinen musta.

VITTSJÖ Hylly, mustanruskea/lasi, 51×175 cm – IKEA

VITTSJÖ Hylly, mustanruskea/lasi, 51×175 cm Selkeän muotoilun ja lasihyllyjen ansiosta rakkaat esineesi erottuvat. Ylä- ja alapaneelit ovat mustanruskeita toiselta puolelta ja mustia toiselta, joten voit valita sinulle sopivan ilmeen.

VITTSJÖ Sarjapöytä, 2 osaa, mustanruskea/lasi, 90×50 cm

VITTSJÖ Sarjapöytä, 2 osaa, mustanruskea/lasi, 90×50 cm – IKEA

VITTSJÖ Sarjapöytä, 2 osaa, mustanruskea/lasi, 90×50 cm VITTSJÖ-sarjapöydän yksinkertainen ja konstailematon ulkomuoto luo avoimen ja keveän ilmeen Pöytiä voidaan käyttää yksin tai yhdessä tai matalamman pöydän voi sijoittaa korkeamman pöydän alle. Pöytälevyt ovat helppohoitoista karkaistua lasia.

VITTSJÖ Hylly, mustanruskea/lasi, 100×93 cm – IKEA

VITTSJÖ Hylly, mustanruskea/lasi, 100×93 cm Selkeän muotoilun ja lasihyllyjen ansiosta rakkaat esineesi erottuvat. Ylä- ja alapaneelit ovat mustanruskeita toiselta puolelta ja mustia toiselta, joten voit valita sinulle sopivan ilmeen.

VITTSJÖ Tietokonepöytä, valkoinen, lasi, 100×36 cm – IKEA

VITTSJÖ Tietokonepöytä, valkoinen, lasi, 100×36 cm. Monikäyttöinen ratkaisu pieneenkin tilaan. Erillinen hylly kannettavalle tietokoneelle.

VITTSJÖ Sohvapöytä, mustanruskea/lasi, 75 cm – IKEA

VITTSJÖ Sohvapöytä, mustanruskea/lasi, 75 cm Tämän sohvapöydän selkeälinjainen tyyli luo avoimen ja keveän ilmeen. Kestävät ja konstailemattomat materiaalit sopivat hyvin arkeen – ja hylly tarjoaa lisää säilytystilaa. Pöytälevy on helppohoitoista karkaistua lasia.

VITTSJÖ Tv-taso, mustanruskea/lasi, 100x36x53 cm – IKEA

VITTSJÖ Tv-taso, mustanruskea/lasi, 100x36x53 cm Tv-taso ilman mitään ylimääräistä. Hyvin tilaa televisiolle ja kaikille tarvikkeille. Karkaistusta lasista valmistettu hylly keskellä antaa tasolle kevyen ja ilmavan ilmeen. 2 avolokeroa esimerkiksi dvd-soittimelle ja muille laitteille.

Keywords: ikea vittsjö, ikea vittsjö hylly, vittsjö ikea, ikea vittsjö patterinsuojus ikea, ikea vitsjö, ikea vittsjö valkoinen, ikea vittsjo, vittsjö hylly ikea