Ikea vauva

Vauvat – IKEA

Vauvantuotteet & vauvanhuone – Koko tuotevalikoima – IKEA

Uusia säilytyslaatikoita uudelle tulokkaalle. Toivota oma tai ystäväsi vauva tervetulleeksi tähän maailmaan leveän hymyn kera!

Vauvantuotteet ja vauvojen huonekalut ovat ihania, mutta samalla luotettavia ja turvallisia. Sisusta vauvanhuone kuntoon, katso vauvan huoneen sisustusideat. Tutustu!

Lastentarvikkeet & vauvan tarvikkeet – IKEA

Lastentarvikkeet & vauvan tarvikkeet – IKEA

Vauva tuo tullessaan täysin uuden elämäntavan. Aina leluista pinnasänkyihin, vuodevaatteisiin ja hoitopöytiin valikoimastamme löydät paljon hyödyllisiä …

Lastentarvikkeet on suunniteltu erityisesti lastenhuoneeseen. Kaikki lasten tuotteet ja vauvojen tarvikkeet on testattu turvallisiksi. Katso tuotteet!

Vauvanhuoneen kalusteet & vauvan kalusteet – Tilaa – IKEA

Vauvanhuoneen kalusteet & vauvan kalusteet – Tilaa – IKEA

Vauvan mukana ei tule ohjeita, mutta vauvanhuoneen kalusteiden mukana tulee.

Etsitkö vauvanhuoneen kalusteita? Meillä on paljon vauvan kalusteita, joista voit valita tyyliisi sopivat vauvanhuoneen kalusteet. Suunnittele edullinen vauvan huone!

Vauvan tekstiilit – laadukkaat ja testatut tuotteet – IKEA

Vauvan tekstiilit – laadukkaat ja testatut tuotteet – IKEA

Nämä ihanilla koirakuvioilla koristetut, kestävämmästä puuvillasta valmistetut …

Vauvojen tekstiilit kuten peitto pinnasänkyyn tai lastensänkyyn turvaa rauhalliset unet pienelle nukkujalle. Tutustu vauvojen tekstiileihin ja koko valikoimaamme!

Potat & vauvojen kylpyammeet – Vauvan kylvetys – IKEA

Vauvan kylpyamme – Vauvan kylvetys – IKEA

Jo pieni vauva osaa arvostaa sitä, että olo on puhdas ja mukava. Vauvojen kylpytuotteidemme avulla pienokaisen puhtauskasvatus pääsee erinomaiseen alkuun.

IKEA potta ja kylpyamme takaavat vauvalle mukavan vauvan kylvetyshetken. Tutustu valikoimaan pottia, kylpyammeita ja wc-pöntön päälle laitettavia supistajia.

Vauvan ruokailu – Vauvan astiat ja astiasto edullisesti – IKEA

Vauvan ruokailu – Vauvan astiat ja astiasto edullisesti – IKEA

Vauvan astiat ovat tarpeet huomioiden suunniteltuja ruoka-astioita, …

Vauvan astiat ovat tarpeet huomioiden suunniteltuja ruoka-astioita, joiden avulla vauvan syöttäminen ja vauvan ruokailu sujuu. Osta vauvan astiasto!

Aloituspakkaus uutta perheenjäsentä odottaville – IKEA

Aloituspakkaus vauva-arkeen · Pinnasänky, patja, patjansuojus ja vuodevaatteet · Säilytystilalla varusteltu hoitopöytä ja hoitoalusta · Divaani ja tyynyjä …

Pinnasänky, hoitopöytä – ja kaikki muu mitä tarvitset vauvaa varten. Täältä löydät tuotevinkit, joilla valmistaudut vauvan tuloon. Osta kätevästi verkosta!

Vauvojen lelut & leikkimatto – Tilaa verkkokaupasta – IKEA

Vauvojen lelut & leikkimatto – Tilaa verkkokaupasta – IKEA

Vauvan lelut ovat turvallisia tapoja vauvalle opetella ihmeellistä …

Vauvan lelut ovat turvallisia tapoja vauvalle opetella ihmeellistä ympäristöään. Katso kaikki leikkisät vauvojen lelut ja tilaa verkosta! Myös leikkimatto.

Pinnasängyt & pinnasänkyjen patjat – IKEA

Vauvan sängyt takaavat huolettomat unet pienokaiselle – IKEA

Vauvansänky ja vauvansängyn patja valitaan usein jo ennen lapsen syntymää, …

Vauvansänky ja vauvansängyn patja valitaan usein jo ennen lapsen syntymää, eikä ihme, sillä hyvä vauvan sänky takaa hyvät unet koko perheelle. Katso valikoima!

BÖRJA Syöttölusikka ja vauvanlusikka – IKEA

Aikuisen käteen sopiva pitkä lusikka ja vauvan käteen sopiva lyhyempi lusikka, josta saa hyvän otteen. Molempia luultavasti tarvitaan, kun lapsi opettelee …

BÖRJA Syöttölusikka ja vauvanlusikka. Pienempi lusikka on suunniteltu lapsen käteen sopivaksi. Isommassa lusikassa on pitkä varsi, jonka avulla ruokaa on helppo ottaa purkista.

Keywords: ikea vauva, ikea vauvat, leikkikehä ikea, matkasänky ikea, vauvan matkasänky ikea, ikea matkasänky, vauvan kehto ikea, ikea kehto, ikea sitteri, vauva alusta, ikea leikkikehä, unipesä ikea