Ikea suihkuverho

Suihkuverhot & suihkuverhotangot kylpyhuoneeseen – IKEA

Suihkuverhot & suihkuverhotangot kylpyhuoneeseen – IKEA

Suihkuverho on suihkutiloihin suunniteltu suojavaruste ja vedenkestävästä materiaalista valmistettu verho, joka suojaa muuta tilaa vesiroiskeilta.

Suihkuverhot tuovat vedenpitävää tyylikkyyttä kylpyhuoneeseen. Suihkuverho voi olla kaunis, mutta lla käytännöllinen. Katso myös suihkuverhotangot!

VÄNNEÅN Suihkuverho, valkoinen, 180×200 cm – IKEA

Tämä valkoinen suihkuverho saa kylpyhuoneen tuntumaan siistiltä ja raikkaalta. Verho sopii erinomaisesti yhteen muiden valkoisten, värillisten tai …

VÄNNEÅN Suihkuverho, valkoinen, 180×200 cm Tämä valkoinen suihkuverho saa kylpyhuoneen tuntumaan siistiltä ja raikkaalta. Verho sopii erinomaisesti yhteen muiden valkoisten, värillisten tai kuviollisten tekstiilien kanssa, ja sen valmistamiseen on käytetty pelkästään kierrätettyä polyesteriä.

TÄRNAÅN Suihkuverho, valkoinen/valkoinen, 180×200 cm

TÄRNAÅN Suihkuverho, valkoinen/valkoinen, 180×200 cm – IKEA

Klassinen geometrisesti kuvioitu valkoinen suihkuverho tuo kylpyhuoneeseen …

TÄRNAÅN Suihkuverho, valkoinen/valkoinen, 180×200 cm Klassinen geometrisesti kuvioitu valkoinen suihkuverho tuo kylpyhuoneeseen tyylikästä ja valoisaa ilmettä. Helppo yhdistellä muiden tekstiilien kanssa ja valmistettu kierrätyspolyesteristä, mikä säästää luontoa.

BJÄRSEN Suihkuverho, valkoinen, 180×200 cm – IKEA

Mikään ei vedä vertoja valkoisten kylpyhuonetekstiilien tuomalle puhtaalle, …

BJÄRSEN Suihkuverho, valkoinen, 180×200 cm Mikään ei vedä vertoja valkoisten kylpyhuonetekstiilien tuomalle puhtaalle, raikkaalle ololle. Upean kokovalkoisen ilmeen luot yhdistämällä tähän suihkuverhoon NÄRSEN-pyyhkeen ja FINTSEN-kylpyhuoneenmaton. Helppo leikata halutun pituiseksi.

VÄNNEÅN Suihkuverho, harmaanturkoosi, 180×200 cm – IKEA

Kun valmistamme tuotteita kierrätetystä polyesteristä, PET-pullot ja muut …

VÄNNEÅN Suihkuverho, harmaanturkoosi, 180×200 cm Tämä harmaanturkoosi suihkuverho tuo kylpyhuoneeseen merellistä tunnelmaa. Yksivärinen verho on helppo yhdistää muihin tekstiileihin, ja se on valmistettu kokonaan kierrätyspolyesteristä. Kangas on tiiviisti kudottu ja pinnoitettu vettä hylkiväksi.

RÄLLSJÖN Suihkuverho, valkoinen/harmaa, 180×200 cm – IKEA

RÄLLSJÖN Suihkuverho, valkoinen/harmaa, 180×200 cm Vähäeleinen ruutukuvio luo rauhallisen, siistin ja yksinkertaisen ilmeen. Neutraalit värit sopivat hyvin …

RÄLLSJÖN Suihkuverho, valkoinen/harmaa, 180×200 cm Vähäeleinen ruutukuvio luo rauhallisen, siistin ja yksinkertaisen ilmeen. Neutraalit värit sopivat hyvin yhteen muiden tekstiilien ja tarvikkeiden kanssa. Kangas on tiiviisti kudottu ja pinnoitettu vettä hylkiväksi.

TOLFSEN Suihkuverho, tummanharmaa/satiini raita, 180×200 …

TOLFSEN Suihkuverho, tummanharmaa/satiini raita, 180×200 cm – IKEA

TOLFSEN Suihkuverho, tummanharmaa/satiini raita, 180×200 cm Tyylikäs …

TOLFSEN Suihkuverho, tummanharmaa/satiini raita, 180×200 cm Tyylikäs teräksenharmaa materiaali tuo kylpyhuoneeseen kodikasta tunnelmaa. Kokonaan kierrätyspolyesteristä valmistettu arjen luksustuote, joka on helppo yhdistää muihin kylpyhuonetekstiileihin.

NYCKELN Suihkuverho, valkoinen/tummansininen, 180×200 cm

NYCKELN Suihkuverho, valkoinen/tummansininen, 180×200 cm – IKEA

NYCKELN Suihkuverho, valkoinen/tummansininen, 180×200 cm Tämä suihkuverho …

NYCKELN Suihkuverho, valkoinen/tummansininen, 180×200 cm Tämä suihkuverho raikastaa kylpyhuoneen ilmettä kauniilla värityksellään, joka tummenee asteittain valkoisesta tummansiniseen. Jos haluat kylpyhuoneeseen yhtenäisen ilmeen, tutustu myös NYCKELN-pyyhkeisiin.

BASTUA Suihkuverho, lehtikuvio sininen/vihreä, 180×200 cm

BASTUA Suihkuverho, lehtikuvio sininen/vihreä, 180×200 cm – IKEA

Liity IKEA Family -jäseneksi. Tee ideoistasi totta. Saat inspiraatiota ja sinulle suunnattuja etuja & tarjouksia sekä voit osallistua mahtaviin aktiviteetteihin …

BASTUA Suihkuverho, lehtikuvio sininen/vihreä, 180×200 cm Niille, jotka rakastavat raparperia ja haluavat ihastella sen vehreitä lehtiä ympäri vuoden. Tämä raikas suihkuverho on valmistettu kierrätyspolyesteristä ja saa kylpyhuoneesi tuntumaan ihanan kesäiseltä.

Keywords: ikea suihkuverho, suihkuverho ikea, suihkuverhot ikea, ikea suihkuverhot