Ikea pupu

PEKHULT Pehmolelu led-yövalolla , harmaa pupu … – IKEA

PEKHULT Pehmolelu led-yövalolla , harmaa pupu/paristokäyttöinen, 19 cm – IKEA

Ne kuuntelevat kärsivällisesti samatkin tarinat useaan kertaan eivätkä koskaan kerro salaisuuksia eteenpäin. Vanhemmille tiedoksi myös se, että kaikki …

PEKHULT Pehmolelu led-yövalolla , harmaa pupu/paristokäyttöinen, 19 cm Pupulampun masuun syttyy valo, joten se sopii sekä leikkeihin että pehmeäksi unikaveriksi. Lapsille tarkoitettujen valaisimiemme testauksessa noudatetaan maailman tiukimpiin lukeutuvia turvastandardeja.

KORNSNÖ Led-yölamppu, valkoinen/pupu paristokäyttöinen

KORNSNÖ Led-yölamppu, valkoinen/pupu paristokäyttöinen – IKEA

Vertaile. PEKHULT Pehmolelu led-yövalolla, harmaa pupu/paristokäyttöinen, 19 cm … Vertaile. KORNSNÖ Led-yölamppu, valkoinen/pupu paristokäyttöinen …

KORNSNÖ Led-yölamppu, valkoinen/pupu paristokäyttöinen Luotettava varuste valaisemaan pimeitä iltoja. Lapsille tarkoitetut valaisimemme testataan maailman tiukimpiin kuuluvilla turvallisuustesteillä, joten lapset ovat varmasti turvassa. Juuri tarvittava määrä valoa, jotta pimeässä näkee kulkea.

HÄGGMISPEL Seinäkoriste, pupu/messinginvärinen, 25 cm

HÄGGMISPEL Seinäkoriste, pupu/messinginvärinen, 25 cm – IKEA

BARNDRÖM Pussilakana ja tyynyliina, 150×200/50×60 cm. 19,99. (1) · KORNSNÖ Led-yölamppu, valkoinen/pupu paristokäyttöinen …

HÄGGMISPEL Seinäkoriste, pupu/messinginvärinen, 25 cm Hanna Grann Dalrotin suunnittelema HÄGGMISPEL-seinäkoriste on veistoksellinen, ja sen savimainen tyyli tuo jäniksen päälle luonnetta. Erilainen malli, joka elävöittää kodin kuvaseinää.

GULLIGAST Vinkuva pehmolelu, harmaa/punainen – IKEA

GULLIGAST Vinkuva pehmolelu, harmaa/punainen Tästä pehmeästä kaverista saa hyvän otteen pienillä käsillä, ja se kestää sekä terävien hampaiden puraisut että märät pusut. Kun pupun vatsaa painaa kevyesti, lelu päästää vauvaa ilahduttavan hiljaisen vingahduksen.

Pehmolelu on lasten ikisuosikki – IKEA

Pehmolelu on lasten ikisuosikki – Pehmolelut – IKEA

Pehmolelu on jokaisen lapsen suosikkileikkikalu! Pehmolelut ovat rutistettavia ja leikittäviä ja lohduttavia. Tutustu pehmoleluvalikoimaamme!

VÄDRA Hoitoalustan päällinen, pupu/valkoinen, 74×80 cm

VÄDRA Hoitoalustan päällinen, pupu/valkoinen, 74×80 cm – IKEA

VÄDRA Hoitoalustan päällinen, pupu/valkoinen, 74×80 cm Miellyttävän pehmeää materiaalia. Konepestävä päällinen on helppo irrottaa ja laittaa takaisin.

Yövalaisimet & lastenhuoneen valaisimet – Tilaa verkosta – IKEA

Yövalaisimet & lastenhuoneen valaisimet – Tilaa verkosta – IKEA

Yövalaisimet ja lastenhuoneen valaisin varmistaa, että lapsi näkee leikkiä. Yölamput tuovat turvaa pimeään. Katso yövalot ja lasten valaisimet valikoimastamme!

RÖDHAKE Pussilakana/tyynyliina pinnasänkyyn, … – IKEA

RÖDHAKE Pussilakana/tyynyliina pinnasänkyyn, jäniskuvio, valkoinen/beige, 110×125/35×55 cm – IKEA

RÖDHAKE Pussilakana/tyynyliina pinnasänkyyn, jäniskuvio, valkoinen/beige, 110×125/35×55 cm. Satiinikudottu silkinpehmeä pussilakana on valmistettu kestävästi tuotetusta puuvillasta, ja kuvio on painettu vähemmän vettä kuluttavalla tekniikalla. Mukava lapsellesi – ja hyväksi ympäristölle.

Turvalliset kaverit pienen yövieraan seuraksi – IKEA

Yökyläily saattaa olla hieman liiankin jännittävä kokemus osalle lapsista. Pino pörröisiä pehmoja, pehmeät petivaatteet ja hymynaamainen yövalo vievät pienten yövieraiden jännityksen mennessään!

Keywords: ikea pupu