Ikea patjansuojus

Patjansuojus suojaa patjaa likaantumiselta – IKEA

Patjansuojus suojaa patjaa likaantumiselta – IKEA

Patjansuojus suojaa patjaa likaantumiselta, tuo pitkää ikää patjalle ja on hyvä kosteussuoja sänkyyn. IKEA-sängynsuoja ja tyynynsuojus on helppo pestä.

LENAST Patjansuojus, vedenpitävä, valkoinen, 70×160 cm

LENAST Patjansuojus, vedenpitävä, valkoinen, 70×160 cm – IKEA

Sitä valmistetaan raakaöljystä, joka on uusiutumaton luonnonvara. Koska IKEA ei halua lisätä uuden öljyn käyttöä, olemme nyt siirtymässä käyttämään ainoastaan …

LENAST Patjansuojus, vedenpitävä, valkoinen, 70×160 cm Patjansuojus on kannattava hankinta, sillä se suojaa pieniltä vahingoilta ja on helppo pestä. Lisäksi se tarjoaa mukavan nukkumapaikan. Hyvin nukkuva lapsi on aikuisenkin unelma, eikö niin? Nopea irrottaa, helppo pestä.

GRUSNARV Patjansuojus, vedenpitävä, 140×200 cm – IKEA

Patjansuojus on valmistettu kierrätetystä polyesteristä. Vedenpitävä kerros estää nesteiden imeytymisen suojuksen läpi. Lakanan ja patjan väliin asetettu …

GRUSNARV Patjansuojus, vedenpitävä, 140×200 cm Ohut, vedenpitävä patjansuojus estää nesteiden imeytymisen patjaan ja pitää sen raikkaana ja puhtaana. Hyvin paikallaan pysyvä suojus pidentää patjan käyttöikää vuosilla. Patjansuojus kestää konepesun 60 °C:ssa, jossa pölypunkit kuolevat.

LUDDROS Patjansuojus, 120×200 cm – IKEA

Kun valmistamme tuotteita kierrätetystä polyesteristä, PET-pullot ja muut polyesterin lähteet saavat uuden elämän tekstiileinä, säilytyslaatikkoina, …

LUDDROS Patjansuojus, 120×200 cm Tikatun patjansuojuksen päällinen on polyesteri-puuvillaseosta. Polyesteritäyte on peräisin pääasiassa kierrätysmateriaaleista. Lakanan ja patjan väliin asetettu patjansuojus suojaa patjaa tahroilta ja lialta ja pidentää sen käyttöikää.

LENAST Patjansuojus, vedenpitävä, 80×200 cm – IKEA

Suojaa patjaa vahingoilta ja tahroilta pitäen samalla lapsesi sängyn hygieenisenä, puhtaana ja kuivana. Patja pysyy kuivana, sillä vedenpitävä kerros estää …

LENAST Patjansuojus, vedenpitävä, 80×200 cm Patjansuojus on kannattava hankinta, sillä se suojaa pieniltä vahingoilta ja on helppo pestä. Lisäksi se tarjoaa mukavan nukkumapaikan. Hyvin nukkuva lapsi on aikuisenkin unelma, eikö niin? Nopea irrottaa, helppo pestä.

SOTNÄTFJÄRIL Patjansuojus, vedenpitävä, 140×200 cm – IKEA

SOTNÄTFJÄRIL Patjansuojus, vedenpitävä, 140×200 cm Tämä suojus estää kosteuden imeytymisen patjaasi, joten voit nukkua hyvin. Siinä on mukava vanutäyte, …

SOTNÄTFJÄRIL Patjansuojus, vedenpitävä, 140×200 cm Tämä suojus estää kosteuden imeytymisen patjaasi, joten voit nukkua hyvin. Siinä on mukava vanutäyte, jonka sisällä on kestävä vedenpitävä kerros. Vanukerros tekee patjasta entistä pehmeämmän ja mukavamman.

ÄNGSKORN Patjansuojus, 160×200 cm – IKEA

Tikatun patjansuojuksen päällinen on lyocellia ja puuvillaa, ja täytteenä on …

ÄNGSKORN Patjansuojus, 160×200 cm. Helppohoitoinen patjansuojus ehkäisee patjan likaantumista, antaa hitusen lisäpehmeyttä ja tekee patjasta sileälinjaisen. Kuminauhojen ansiosta suojus pysyy hyvin paikallaan.

LEN Patjasuojus, valkoinen, 70×100 cm – IKEA

LEN Patjasuojus, valkoinen, 70×100 cm Hädän hetkellä apu on lähellä. Tämä muovitettu suojus suojaa sänkyä tai sohvaa, kun lapsi opettelee kuivaksi.

LEN Patjasuojus, valkoinen, 70×100 cm Hädän hetkellä apu on lähellä. Tämä muovitettu suojus suojaa sänkyä tai sohvaa, kun lapsi opettelee kuivaksi. Valmistettu vastuullisesti tuotetusta puuvillasta ja turvallisesta kumista. Vesitiivis tausta suojaa patjaa. Sopii sekä sänkyyn että pinnasänkyyn.

LENAST Patjasuojus, valkoinen, 60×120 cm – IKEA

LENAST Patjasuojus, valkoinen, 60×120 cm Patjansuojus on kannattava hankinta, sillä se suojaa pieniltä vahingoilta ja on helppo pestä.

LENAST Patjasuojus, valkoinen, 60×120 cm Patjansuojus on kannattava hankinta, sillä se suojaa pieniltä vahingoilta ja on helppo pestä. Lisäksi se tarjoaa mukavan nukkumapaikan. Hyvin nukkuva lapsi on aikuisenkin unelma, eikö niin? Nopea irrottaa, helppo pestä.

Keywords: ikea patjansuojus, patjansuojus ikea, ikea petauspatjan suojus, ikea suojalakana, ikea sängynsuoja, patjapussi ikea