Ikea mikro

Mikroaaltouunit – Edullisia vaihtoehtoja joka kotiin – IKEA

Mikroaaltouunit – Edullisia vaihtoehtoja joka kotiin – IKEA

Mikroaaltouuni on apuna, kun ruuanvalmistukseen ei tahdo jäädä aikaa. Energiatehokas mikro myös grillaa, höyryttää ja paistaa. Tilaa kätevästi meiltä!

Integroidut mikroaaltouunit ja yhdistelmäuunit – IKEA

Integroidut mikroaaltouunit ja yhdistelmäuunit – IKEA

Integroitu mikro lämmittää ruoan hetkessä. Löydä itsellesi sopiva integroitu mikroaaltouuni tai yhdistelmäuuni. Valitse malleista keittiöösi sopiva!

Mikroaaltouunit ja yhdistelmäuunit METOD-keittiöön – IKEA

Mikroaaltouunit ja yhdistelmäuunit METOD-keittiöön – IKEA

Etsitkö integroitavaa mikroa METOD-keittiöösi? Täältä löydät sellaisen! Mikroaaltouunissa lämmittäminen ja sulattaminen onnistuu nopeasti, …

Mikroaaltouunit ja yhdistelmäuunit METOD-keittiöön lämmittävät ruoan nopeasti. Valitse lukuisista eri malleista juuri omaan METOD-keittiöösi sopiva vaihtoehto. Tervetuloa ostoksille!

TILLREDA Mikroaaltouuni, valkoinen – IKEA

TILLREDA Mikroaaltouuni, valkoinen. Ruoanlaitto ei tämän helpommaksi tule – ruoat ja juomat valmistuvat tuossa tuokiossa nuppeja kääntämällä.

TILLREDA Mikroaaltouuni, valkoinen. Ruoanlaitto ei tämän helpommaksi tule – ruoat ja juomat valmistuvat tuossa tuokiossa nuppeja kääntämällä. Tämä kätevä ja pienikokoinen mikroaaltouuni on helppo sijoittaa melkein mihin tahansa.

MATTRADITION Mikroaaltouuni, ruostumaton teräs – IKEA

MATTRADITION Mikroaaltouuni, ruostumaton teräs Tästä helppokäyttöisestä mikroaaltouunista löytyvät kaikki perustoiminnot, ja se lämmittää ruoan nopeasti ja …

MATTRADITION Mikroaaltouuni, ruostumaton teräs Tästä helppokäyttöisestä mikroaaltouunista löytyvät kaikki perustoiminnot, ja se lämmittää ruoan nopeasti ja tasaisesti. Muotoilultaan mikro sopii hyvin yhteen MATTRADITION-uunin kanssa sekä perinteisen tyylisiin keittiöihin.

VÄRMD Mikroaaltouuni, musta – IKEA

VÄRMD Mikroaaltouuni, musta. Täydellinen valinta, kun tarvitset luotettavan mikroaaltouunin ruoan lämmitystä ja sulatusta varten.

VÄRMD Mikroaaltouuni, musta. Täydellinen valinta, kun tarvitset luotettavan mikroaaltouunin ruoan lämmitystä ja sulatusta varten. Sisältää perustoiminnot ja on helppokäyttöinen.

MATÄLSKARE Mikroaaltouuni, ruostum teräksen värinen – IKEA

Muotoilultaan mikro sopii hyvin yhteen MATÄLSKARE-uunin sekä kaikkien valikoimamme ruostumattoman teräksen väristen uunien kanssa. Tuotenumero403.687.70.

MATÄLSKARE Mikroaaltouuni, ruostum teräksen värinen. Tästä helppokäyttöisestä mikroaaltouunista löytyvät kaikki perustoiminnot, ja se lämmittää ruoan nopeasti ja tasaisesti. Muotoilultaan mikro sopii hyvin yhteen MATÄLSKARE-uunin sekä kaikkien valikoimamme ruostumattoman teräksen väristen uunien kanssa.

BEJUBLAD Mikroaaltouuni, valkoinen – IKEA

BEJUBLAD Mikroaaltouuni, valkoinen Kaikki mikroaaltouunin kätevät toiminnot sekä lisäksi crisp-toiminto, jonka avulla saat piirakkapohjasta täydellisen …

BEJUBLAD Mikroaaltouuni, valkoinen Kaikki mikroaaltouunin kätevät toiminnot sekä lisäksi crisp-toiminto, jonka avulla saat piirakkapohjasta täydellisen rapean sekä grillitoiminto, joka sopii mainiosti lihan tai kasvisten valmistamiseen. Sopii täydellisesti yhteen BEJUBLAD-uunin kanssa.

ANRÄTTA Mikroaaltouuni, ruostumaton teräs – IKEA

Kaikki mikroaaltouunin hyödyt sekä muita älykkäitä ominaisuuksia, kuten crisp-toiminto, joka saa aikaan rapean piirakkapohjan, sekä grilli, …

ANRÄTTA Mikroaaltouuni, ruostumaton teräs Kaikki mikroaaltouunin hyödyt sekä muita älykkäitä ominaisuuksia, kuten crisp-toiminto, joka saa aikaan rapean piirakkapohjan, sekä grilli, joka sopii loistavasti lihan tai kasvisten paahtamiseen. Sopii hyvin yhteen ANRÄTTA-uunin kanssa.

Keywords: ikea mikro, ikea mikroaaltouuni, mikro ikea, mikroaaltouuni ikea