Ikea lukko

ELLOVEN Riippulukko, valkoinen – IKEA

ELLOVEN-riippulukko antaa mielenrauhan, kun haluat pitää tavarasi turvallisesti tallessa. Valitse oma koodisi ja käytä lukkoa esimerkiksi kaapissa, …

ELLOVEN Riippulukko, valkoinen ELLOVEN-riippulukko antaa mielenrauhan, kun haluat pitää tavarasi turvallisesti tallessa. Valitse oma koodisi ja käytä lukkoa esimerkiksi kaapissa, jossa säilytät henkilökohtaisia tarvikkeita.

ROTHULT Älylukko, valkoinen – IKEA

Piippaukset toistuvat 30 minuutin välein, kunnes lukko menee virransäästötilaan. … RFID-lukkoTuukkaMelko kökön oloinen, mutta toimii ok.

ROTHULT Älylukko, valkoinen. Avaimeton älylukko tekee henkilökohtaisten tavaroiden säilytyksestä helppoa ja turvallista. Se lukitaan mukana tulevilla master-avainkorteilla.

UTRUSTA Lukko keittiökaappeihin/laatikoihin, musta – IKEA

UTRUSTA Lukko keittiökaappeihin/laatikoihin, musta Lapset ovat uteliaita ja saattavat käyttää keittiötäsi tavoilla, joita et osannut kuvitellakaan.

UTRUSTA Lukko keittiökaappeihin/laatikoihin, musta Lapset ovat uteliaita ja saattavat käyttää keittiötäsi tavoilla, joita et osannut kuvitellakaan. Tämän lukon avulla voit helposti estää heitä pääsemästä käsiksi kaappeihin ja laatikoihin – rajoittamatta liikaa heidän luonnollista uteliaisuuttaan.

Turvallisuustuotteet edullisesti – IKEA

Turvallisuustuotteet edullisesti – IKEA

Tee ideoistasi totta. Saat inspiraatiota ja sinulle suunnattuja etuja & tarjouksia sekä voit osallistua mahtaviin aktiviteetteihin. Ja kaikki tämä ilmaiseksi.

Turvallisuustuotteet tekevät kodin kaikista huoneista turvallisia. Katso valikoimamme turvallisuustuotteet ja tilaa!

UNDVIKA Monitoimisalpa, valkoinen – IKEA

UNDVIKA Monitoimisalpa, valkoinen. Käytä salpaa lukitsemaan laatikot, jääkaappi ja ovet – kaikki paikat, jotka saattavat houkutella uteliaita pikkulapsia.

UNDVIKA Monitoimisalpa, valkoinen. Käytä salpaa lukitsemaan laatikot, jääkaappi ja ovet – kaikki paikat, jotka saattavat houkutella uteliaita pikkulapsia. Salpa vain kiinnitetään oven tai laatikon reunan ympärille.

GALANT Liukuovikaappi, mustaksi petsattu saarniviilu … – IKEA

GALANT Liukuovikaappi, mustaksi petsattu saarniviilu, 160×120 cm – IKEA

Kaapin koodilukon ansiosta voit säilyttää asiakirjoja ja arvotavaroita itse valitsemasi koodin takana. Kaappi on kestävä, vakaa ja taatusti laadukas.

GALANT Liukuovikaappi, mustaksi petsattu saarniviilu, 160×120 cm. Kaapin koodilukon ansiosta voit säilyttää asiakirjoja ja arvotavaroita itse valitsemasi koodin takana. Kaappi on kestävä, vakaa ja taatusti laadukas.

LILLVIKEN 1 altaan pohjaventtiili/vesilukko – IKEA

LILLVIKEN 1 altaan pohjaventtiili/vesilukko · Näin saat sen · Tuotetiedot · Mitat · Tutustu myös · Saattaisit pitää näistä · Sopii hyvin yhteen seuraavien kanssa.

LILLVIKEN 1 altaan pohjaventtiili/vesilukko. 25 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa ja osoitteessa IKEA.

Säilytyskaapit – Lukolliset kaapit – IKEA

Säilytyskaappi – Säilytyskaapit – Lukolliset kaapit – IKEA

Lukkokaappi älylukolla on IKEA-valikoimaa parhaimmillaan. Lukollinen kaappi avautuu helposti henkilökohtaisella älykkäällä avainkortilla. Kaappi lukolla voi …

Säilytyskaappi ja lukollinen kaappi on paras paikka papereille ja tärkeille tavaroille. Säilytyskaapimme sopivat myös ammattikäyttöön. Tule ostoksille!

Luukun lukko, Ikea pesukone – Nettoparts

Luukun lukko, Ikea pesukone

Luukun lukko jossa 3 pistoke Ikea pyykinpesukoneisiin. Tämä tuote on korvaava tuote, alkuperäinen tuote on poistunut valikoimasta.

Tarvitsisitko Ikea Luukun lukko pesukone? Tilaa online – se on yksinkertaista ja halpaa ✓ Toimitus muutamassa päivässä ✓ Ainutlaatuinen asiakaspalvelu

Keywords: ikea lukko