Ikea len

LEN Patjasuojus, valkoinen, 70×100 cm – IKEA

LEN Patjasuojus, valkoinen, 70×100 cm Hädän hetkellä apu on lähellä. Tämä muovitettu suojus suojaa sänkyä tai sohvaa, kun lapsi opettelee kuivaksi.

LEN Patjasuojus, valkoinen, 70×100 cm Hädän hetkellä apu on lähellä. Tämä muovitettu suojus suojaa sänkyä tai sohvaa, kun lapsi opettelee kuivaksi. Valmistettu vastuullisesti tuotetusta puuvillasta ja turvallisesta kumista. Vesitiivis tausta suojaa patjaa. Sopii sekä sänkyyn että pinnasänkyyn.

LEN Muotoonommeltu lakana pinnasänkyyn, valkoinen … – IKEA

LEN Muotoonommeltu lakana pinnasänkyyn, valkoinen, 60×120 cm – IKEA

LEN Muotoonommeltu lakana pinnasänkyyn, valkoinen, 60×120 cm. Näytä mittojen määrittelyt. 7,99/2 kpl …

LEN Muotoonommeltu lakana pinnasänkyyn, valkoinen, 60×120 cm. Kuminauha pitää lakanan paikallaan, vaikka vauva kääntyilisikin. Lakana on valmistettu kestävästi tuotetusta puuvillasta.

LEN Hoitoalusta, pallokuvio, harmaa, 90×70 cm – IKEA

LEN Hoitoalusta, pallokuvio, harmaa, 90×70 cm. Ensimmäinen vaipanvaihto voi tuntua haasteelliselta, mutta pehmeällä hoitoalustalla siitä tulee turvallinen …

LEN Hoitoalusta, pallokuvio, harmaa, 90×70 cm. Ensimmäinen vaipanvaihto voi tuntua haasteelliselta, mutta pehmeällä hoitoalustalla siitä tulee turvallinen ja mukava hetki sinulle ja vastasyntyneelle vauvallesi. Helppo ottaa mukaan matkalle.

LEN Pinnasängyn peitto, valkoinen, 110×125 cm – IKEA

LEN Pinnasängyn peitto, valkoinen, 110×125 cm Kevyt, ilmava ja erittäin pehmeä peitto, jonka täytteenä on polyesteriontelokuitua.

LEN Pinnasängyn peitto, valkoinen, 110×125 cm Kevyt, ilmava ja erittäin pehmeä peitto, jonka täytteenä on polyesteriontelokuitua. Täytettä ympäröi puuvillakangas, johon ommellut saumat pitävät täytteen paikallaan. Kauniita unia! Peiton voi konepestä 60 asteessa, mikä tappaa pölypunkit.

LEN Imetystyyny, harmaa, 60x50x18 cm – IKEA

LEN-imetystyyny tekee ruokailuhetkistä mukavampia ja turvallisempia. Päällinen on valmistettu puhtaista luonnonmateriaaleista, ja täyte on tehty …

LEN Imetystyyny, harmaa, 60x50x18 cm. LEN-imetystyyny tekee ruokailuhetkistä mukavampia ja turvallisempia. Päällinen on valmistettu puhtaista luonnonmateriaaleista, ja täyte on tehty kierrätetyistä PET-muovipulloista.

LEN Matto, pallokuvio, harmaa, 133×160 cm – IKEA

LEN Matto, pallokuvio, harmaa, 133×160 cm. Maton nukka vaimentaa ääniä ja tuntuu ihanan pehmeältä kaikenkokoisten varpaiden alla.

LEN Matto, pallokuvio, harmaa, 133×160 cm. Maton nukka vaimentaa ääniä ja tuntuu ihanan pehmeältä kaikenkokoisten varpaiden alla. Lasten leikit vaativat kestävää ympäristöä, ja tämä koskee myös mattoja.

LEN Tyyny pinnasänkyyn, valkoinen, 35×55 cm – IKEA

LEN Tyyny pinnasänkyyn, valkoinen, 35×55 cm. Puuvillaa, joka tuntuu ihanan pehmeältä ja mukavalta vauvan ihoa vasten.

LEN Muotoonommeltu lakana, valkoinen, 70×160 cm – IKEA

LEN Muotoonommeltu lakana, valkoinen, 70×160 cm Kuminauha pitää lakanan paikallaan, vaikka lapsesi pyörisikin öisin sängyssään.

LEN Muotoonommeltu lakana, valkoinen, 70×160 cm Kuminauha pitää lakanan paikallaan, vaikka lapsesi pyörisikin öisin sängyssään. Lakana on valmistettu kestävästi tuotetusta puuvillasta, joka materiaaliana tuntuu pehmeältä ja imee hyvin kosteutta.

LEN Laitapehmuste, valkoinen, 60×120 cm – IKEA

LEN Laitapehmuste, valkoinen, 60×120 cm Pehmuste estää lastasi lyömästä päätään, käsiään tai jalkojaan pinnasängyn koviin pinnoihin.

LEN Laitapehmuste, valkoinen, 60×120 cm Pehmuste estää lastasi lyömästä päätään, käsiään tai jalkojaan pinnasängyn koviin pinnoihin. Pehmuste koostuu yhdestä osasta, joten se on laittaa paikalleen pinnasänkyyn. Kiinnikkeiden ansiosta se myös pysyy hyvin paikoillaan.

Keywords: ikea len, len ikea