Ikea lasivuoka

IKEA 365+ Kannellinen säilytysastia, suorakaide/lasi …

IKEA 365+ Kannellinen säilytysastia, suorakaide/lasi muovi, 3.1 l – IKEA

IKEA 365+ Kannellinen säilytysastia, suorakaide/lasi muovi, 3.1 l Millainen on paras uunivuoka? Tietenkin sellainen, jossa ruoka voidaan sekä valmistaa että tarjoilla suoraan ruokapöytään. Jos ruokaa jää jäljelle, laita tiivis kansi astian päälle ja nauti ruoasta pian uudelleen.

IKEA 365+ Kannellinen säilytysastia, 4-kulmainen lasi/ …

IKEA 365+ Kannellinen säilytysastia, 4-kulmainen lasi/muovi, 600 ml – IKEA

IKEA 365+ Kannellinen säilytysastia, 4-kulmainen lasi/muovi, 600 ml Uunissa paahdetut vihannekset sopivat mainiosti pihvin kylkeen. Laita ne säilytysastiaan ja aseta kaikki ruoka pöydälle, kun se on valmista – tai aseta tiivis kansi paikalleen ja säästä se huomisillaksi.

MIXTUR Uuni-/tarjoiluvuoka, kirkas lasi, 27×18 cm – IKEA

MIXTUR Uuni-/tarjoiluvuoka, kirkas lasi, 27×18 cm Haluatko ajattoman uunivuoan, joka on uunin, mikroaaltouunin ja konepesun kestävä? Tämä kirkas lasinen uunivuoka on mainio valinta gratiineille, uunissa paahdetuille juureksille tai herkullisille piiraille. Todellinen klassikko.

FÖLJSAM Uunivuoka, kirkas lasi – IKEA

FÖLJSAM Uunivuoka, kirkas lasi.

Uunivuoat – Uunivuoka hauduttaa ruokasi lempeästi – IKEA

Uunivuoka hauduttaa ruokasi lempeästi – IKEA

Uunivuoka on astia, jonka avulla valmistat uunissa ruokaa. Mutta millainen on sinulle paras uunivuoka? Tutustu valikoimiimme!

IKEA 365+ Uunivuoka, valkoinen, 38×26 cm – IKEA

IKEA 365+ Uunivuoka, valkoinen, 38×26 cm Tämä suuri uunivuoka on täydellinen, jos sinulla on paljon vieraita, ja haluat tarjota paahdettuja vihanneksia tai maukasta laatikkoruokaa. Astiaa on helppo kantaa kahvoista, ja ajaton muoto yhdistyy kauniisti muihin posliiniastioihin.

IKEA 365+ Kannellinen säilytysastia, lasi, 400 ml

IKEA 365+ Kannellinen säilytysastia, lasi, 400 ml – IKEA

IKEA 365+ Kannellinen säilytysastia, lasi, 400 ml Lämpimänä tai kylmänä, pelkiltään tai kastikkeella. Mistä ruoasta ikinä pidätkin, se pysyy tuoreena pidempään tässä lasisessa säilytysastiassa, jossa on tiivis kansi. Ja se on tarpeeksi kaunis myös tarjoiluastiaksi pöydälle.

BUREN Kannellinen uuni-/tarjoiluvuoka, kirkas lasi – IKEA

BUREN Kannellinen uuni-/tarjoiluvuoka, kirkas lasi.

IKEA 365+ Kannellinen säilytysastia, 4-kulmainen lasi/ …

IKEA 365+ Kannellinen säilytysastia, 4-kulmainen lasi/silikoni, 600 ml – IKEA

IKEA 365+ Kannellinen säilytysastia, 4-kulmainen lasi/silikoni, 600 ml Jäikö ruokaa yli? Tyhjiön synnyttävä kansi pitää ruoan tuoreena monta päivää, ja uuninkestävän lasin läpi astian sisältö on helppo tarkistaa. Käytä kantta roiskesuojana mikroaaltouunissa ja nauti!

Keywords: ikea lasivuoka, ikea lasivuoka kannella