Ikea lack

LACK – edulliset huonekalut & hyllyt – IKEA

LACK – edulliset huonekalut & hyllyt – IKEA

LACK-sarjan edulliset hyllyt ja pöydät ovat klassikoita, suursuosikkeja ja samalla todellisia yllättäjiä. Ne sopivat sisustukseen kuin sisustukseen.

LACK Seinähylly, valkoinen, 110×26 cm – IKEA

LACK Seinähylly, valkoinen, 110×26 cm Tämän selkeälinjaisen seinähyllyn kiinnitysmekanismi on lähes näkymätön. Piilokannattimien ansiosta hylly on kuin osa …

LACK Seinähylly, valkoinen, 110×26 cm Tämän selkeälinjaisen seinähyllyn kiinnitysmekanismi on lähes näkymätön. Piilokannattimien ansiosta hylly on kuin osa seinää – eikä erillisiä kannattimia tarvitse ostaa. Piilokannattimien ansiosta hylly on kuin osa seinää.

LACK Seinähylly, valkoinen, 30×26 cm – IKEA

LACK Seinähylly, valkoinen, 30×26 cm. Tämän selkeälinjaisen seinähyllyn kiinnitysmekanismi on lähes näkymätön. Piilokannattimien ansiosta hylly on kuin osa …

LACK Seinähylly, valkoinen, 30×26 cm. Tämän selkeälinjaisen seinähyllyn kiinnitysmekanismi on lähes näkymätön. Piilokannattimien ansiosta hylly on kuin osa seinää – eikä erillisiä kannattimia tarvitse ostaa.

LACK Seinähylly, valkoinen, 30×190 cm – IKEA

LACK Seinähylly, valkoinen, 30×190 cm Etsitkö seinähyllyä pieniin tiloihin? Tämä hylly mahtuu melkein minne tahansa. Se voidaan asentaa pysty- tai …

LACK Seinähylly, valkoinen, 30×190 cm Etsitkö seinähyllyä pieniin tiloihin? Tämä hylly mahtuu melkein minne tahansa. Se voidaan asentaa pysty- tai vaakasuoraan tilojen ja säilytystarpeiden mukaan. Hylly voidaan asentaa seinälle vaaka- tai pystysuoraan.

LACK Apupöytä, valkoinen, 55×55 cm – IKEA

Tämä valkoinen LACK-pöytä on helppo yhdistää muihin kalusteisiin. Ainutlaatuisen rakenteensa takia se on helppo koota, nostaa ja siirtää – ja sen hinta on …

LACK Apupöytä, valkoinen, 55×55 cm. Uskollinen ystävä, joka on kuulunut mallistoomme jo vuodesta 1979. Olemme huolehtineet siitä hellästi ja parantaneet sitä vain entisestään.

LACK Tv-taso, valkoinen, 90x26x45 cm – IKEA

LACK Tv-taso, valkoinen, 90x26x45 cm. Avoimen takaosan ansiosta johdot on helppo järjestää.

LACK Sohvapöytä, valkoinen, 90×55 cm – IKEA

Tämä valkoinen LACK-pöytä on helppo yhdistää muihin kalusteisiin. Ainutlaatuisen rakenteensa takia se on helppo koota, nostaa ja siirtää – ja sen hinta on …

LACK Sohvapöytä, valkoinen, 90×55 cm. Erillisen hyllyn ansiosta esim. lehdet on helppo pitää järjestyksessä ja pöytä siistinä.

LACK Sohvapöytä, mustanruskea, 118×78 cm – IKEA

LACK Sohvapöytä, mustanruskea, 118×78 cm. Erillisen hyllyn ansiosta esim. lehdet on helppo pitää järjestyksessä ja pöytä siistinä.

Koko Suomi, Tori.fi

Tauluhylly, Ikea lack hylly x 2kpl, muki, kori ym. Hyllyt ja säilytys, Keski-Suomi, Myydään 2 € 14 elo 14:31. Ikea lack hylly 3kpl.

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 32ilmoitusta alueellaKoko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Keywords: ikea lack, ikea lack hyllykkö, lack ikea