Ikea lack pöytä

LACK Apupöytä, valkoinen, 55×55 cm – IKEA

Tämä valkoinen LACK-pöytä on helppo yhdistää muihin kalusteisiin. Ainutlaatuisen rakenteensa takia se on helppo koota, nostaa ja siirtää – ja sen hinta on …

LACK Apupöytä, valkoinen, 55×55 cm. Uskollinen ystävä, joka on kuulunut mallistoomme jo vuodesta 1979. Olemme huolehtineet siitä hellästi ja parantaneet sitä vain entisestään.

LACK Sohvapöytä, mustanruskea, 90×55 cm – IKEA

Mustanruskea LACK-pöytä on helppo yhdistää muihin huonekaluihin. Hunajakennomainen paperirakenne tekee pöydästä kestävän mutta kevyen, joten sitä on helppo …

LACK Sohvapöytä, mustanruskea, 90×55 cm. Erillisen hyllyn ansiosta esim. lehdet on helppo pitää järjestyksessä ja pöytä siistinä.

LACK Apupöytä, valkoinen, 35×35 cm – IKEA

LACK Apupöytä, valkoinen, 35×35 cm. Näytä mittojen määrittelyt. 6,99 …

LACK Apupöytä, valkoinen, 35×35 cm Tämä pieni LACK-pöytä sopii minne tahansa kotona, ja sen voi myös sijoittaa saman sarjan suuremman pöydän alle, mikä säästää tilaa. Ainutlaatuisen rakenteen ansiosta pöytä on helppo koota, nostaa ja siirtää.

LACK Sohvapöytä, valkoinen, 118×78 cm – IKEA

Tämä valkoinen LACK-pöytä on helppo yhdistää muihin kalusteisiin. Ainutlaatuisen rakenteensa takia se on helppo koota, nostaa ja siirtää – ja sen hinta on …

LACK Sohvapöytä, valkoinen, 118×78 cm. Erillisen hyllyn ansiosta esim. lehdet on helppo pitää järjestyksessä ja pöytä siistinä.

LACK Apupöytä, vaaleaksi petsattu tammikuvio, 55×55 cm

LACK Apupöytä, vaaleaksi petsattu tammikuvio, 55×55 cm – IKEA

LACK-sivupöytä on helppo yhdistää muihin huonekaluihin. Hunajakennomainen paperirakenne tekee pöydästä kestävän mutta kevyen, joten sitä on helppo …

LACK Apupöytä, vaaleaksi petsattu tammikuvio, 55×55 cm LACK-sivupöytä on helppo yhdistää muihin huonekaluihin. Hunajakennomainen paperirakenne tekee pöydästä kestävän mutta kevyen, joten sitä on helppo liikutella. Helppo koota.

LACK Sarjapöytä, 2 kpl, valkoinen – IKEA

LACK Sarjapöytä, 2 kpl, valkoinen · Saattaisit pitää näistä · Sopii hyvin yhteen seuraavien kanssa · Lisää sarjasta LACK-sarja.

LACK Sarjapöytä, 2 kpl, valkoinen Voidaan yhdistää muihin LACK-sarjan tuotteisiin. Sopii yhteen myös KALLAX-sarjan kanssa.

LACK Apupöytä, korkeakiilto valkoinen, 55×55 cm – IKEA

LACK Apupöytä, korkeakiilto valkoinen, 55×55 cm Uskollinen ystävä, joka on kuulunut mallistoomme jo vuodesta 1979. Olemme huolehtineet siitä hellästi ja …

LACK Apupöytä, korkeakiilto valkoinen, 55×55 cm Uskollinen ystävä, joka on kuulunut mallistoomme jo vuodesta 1979. Olemme huolehtineet siitä hellästi ja parantaneet sitä vain entisestään. Tuote on helppo koota, nostaa ja siirrellä. Olemme pitäneet sen hinnan matalalla, jotta mielesi pysyy korkealla.

LACK Sohvapöytä, vaaleaksi petsattu tammikuvio, 90×55 cm

LACK Sohvapöytä, vaaleaksi petsattu tammikuvio, 90×55 cm – IKEA

Liity IKEA Family -jäseneksi. Tee ideoistasi totta. Saat inspiraatiota ja sinulle suunnattuja etuja & tarjouksia sekä voit osallistua mahtaviin aktiviteetteihin …

LACK Sohvapöytä, vaaleaksi petsattu tammikuvio, 90×55 cm. Erillisen hyllyn ansiosta esim. lehdet on helppo pitää järjestyksessä ja pöytä siistinä.

LACK – edulliset huonekalut & hyllyt – IKEA

LACK – edulliset huonekalut & hyllyt – IKEA

Piilokannattimien ansiosta hylly on kuin osa seinää. LACK-hyllyt ja pöydät on valmistettu lastulevystä, joka voidaan kierrättää tai lajitella energiajätteeseen.

LACK-sarjan edulliset hyllyt ja pöydät ovat klassikoita, suursuosikkeja ja samalla todellisia yllättäjiä. Ne sopivat sisustukseen kuin sisustukseen.

Keywords: ikea lack pöytä, ikea lack apupöytä, lack pöytä ikea