Ikea herätyskello

Herätyskellot ja digitaalinen herätyskello netistä – IKEA

Herätyskellot ja digitaalinen herätyskello netistä – IKEA

Seinäkellot & pöytäkellot Herätyskellot. Kello on tarpeellinen tilanteessa kuin tilanteessa sekä suosittu sisustuselementti monessa kodissa.

Perinteinen herätyskello vai digitaalinen herätyskello? Herätyskello on tarpeellinen varuste kaikille meille, jotka emme herää automaattisesti aikaisin.

KUPONG Herätyskello, vihreä, 4×6 cm – IKEA

KUPONG Herätyskello, vihreä, 4×6 cm Siistin, yksinkertaisen kellon harmaanvihreä väri on tyylikäs. Herätystoiminto onkin kaikkein huomattavin ominaisuus, sillä äänenvoimakkuus nousee neljässä vaiheessa kahden minuutin aikana, ellei herätystä sammuteta. Herättää myös raskaasta unesta.

DEKAD Herätyskello, valkoinen – IKEA

DEKAD Herätyskello, valkoinen. Kvartsikoneiston ansiosta kello ei tikitä häiritsevästi.

TJINGA Herätyskello, pienjännite/turkoosi, 8×8 cm – IKEA

TJINGA Herätyskello, pienjännite/turkoosi, 8×8 cm

DEKAD Herätyskello, pienjännite/musta, 10 cm – IKEA

DEKAD Herätyskello, pienjännite/musta, 10 cm Klassisen näköinen herätyskello kätkee sisälleen modernin kvartsikoneiston. Niinpä et häiriinny kellon tikityksestä, mutta heräät kyllä, kun on aika. Kvartsikoneiston ansiosta kello ei tikitä häiritsevästi.

Kellot & sisustuskellot – Laaja valikoima kelloja – IKEA

Kellot & sisustuskellot – Laaja valikoima kelloja – IKEA

Kellot, kuten sisustuskello ja digitaalinen kello pitävät sinut ajassa tyylikkäästi. Löydä sopiva kello seinälle, kuten hiljainen kello. Katso kellot!

FILMIS Kello/lämpömittari/herätyskello, pienjännite/musta …

FILMIS Kello/lämpömittari/herätyskello, pienjännite/musta, 16.5×9 cm – IKEA

FILMIS Kello/lämpömittari/herätyskello, pienjännite/musta, 16.5×9 cm Paristokäyttöinen kello, jossa on 3 eri toimintoa: aika, herätys ja lämpötila. Kellossa on LED-taustavalo, joka syttyy nappia painamalla. Herätyskellossa on torkkutoiminto, joka toistaa hälytyksen viiden minuutin välein.

MALLHOPPA Herätyskello, pienjännite/hopea, 11 cm – IKEA

MALLHOPPA Herätyskello, pienjännite/hopea, 11 cm MALLHOPPA-herätyskello on sekä tyylikäs että käytännöllinen. Se sopii yhtä lailla yöpöydälle kuin lipaston päälle muiden koriste-esineiden joukkoonkin. Puhdaslinjainen kello sopii monenlaiseen sisustukseen ja mihin tahansa huoneeseen.

BONDTOLVAN Herätyskello, analoginen/haaleanroosa, …

BONDTOLVAN Herätyskello, analoginen/haaleanroosa, 8×9 cm – IKEA

BONDTOLVAN Herätyskello, analoginen/haaleanroosa, 8×9 cm Piristä aamuja Aaron Probynin suunnittelemalla analogisella BONDTOLVAN-herätyskellolla. Se tuo mukavaa pehmeyttä päivän aloitukseen, koska voit torkuttaa napauttamalla sen yläosaa. Yläosan painikkeen hipaisu asettaa 5 minuutin torkkuajastimen.

Keywords: ikea herätyskello, herätyskello ikea