Ikea hauga

HAUGA-sarja sisältää kauniita säilytyskokonaisuuksia – IKEA

HAUGA-sarja sisältää kauniita säilytyskokonaisuuksia – IKEA

HAUGA-sarjan säilytyskokonaisuudet ovat kauniin elegantteja. Voit yhdistellä HAUGA-kalusteita ja luoda kotiin haluamasi näköinen kokonaisuus. Tutustu valikoimaan!

HAUGA Lipasto, 3 laatikkoa, valkoinen, 70×84 cm – IKEA

HAUGA Lipasto, 3 laatikkoa, valkoinen, 70×84 cm Käytä yksinään tai muiden HAUGA-kalusteiden kanssa. Kolmen laatikon lipastoon mahtuvat niin pyyhkeet kuin vaatteetkin – ja lipaston päälle sopii mainiosti valaisin tai kasvi. Monikäyttöinen huonekalu sopii moniin eri huoneisiin.

HAUGA Liukuovikaappi, valkoinen, 118x55x199 cm – IKEA

HAUGA Liukuovikaappi, valkoinen, 118x55x199 cm Käytä yksinään tai muiden HAUGA-kalusteiden kanssa. Liukuovet tuovat lisää tilantunnetta. Laskostatko vai ripustatko vaatteesi mieluummin? Ei väliä, vaatekaappi mahdollistaa kummankin. Monikäyttöinen huonekalu sopii moniin eri huoneisiin.

HAUGA Lipasto, 6 laatikkoa, valkoinen, 138×84 cm – IKEA

HAUGA Lipasto, 6 laatikkoa, valkoinen, 138×84 cm Käytä makuuhuoneessa tai missä tahansa kodin tilassa, yksinään tai muiden HAUGA-kalusteiden kanssa. Tässä leveässä lipastossa on runsaasti säilytystilaa – ja sen päälle voi asettaa kauniita esineitä.

HAUGA 2-ovinen kaappi, valkoinen, 70×116 cm – IKEA

HAUGA 2-ovinen kaappi, valkoinen, 70×116 cm Käytä yksinään tai muiden HAUGA-kalusteiden kanssa. Tässä kaksiovisessa kaapissa voit säilyttää kaikkea astioista vaatteisiin – ja esitellä suosikkitavaroitasi. Säädettävien saranoiden ansiosta ovea voi säätää vaaka- ja pystysuunnassa sekä syvyyssuunnassa.

HAUGA Vitriinikaappi, valkoinen, 105×116 cm – IKEA

HAUGA Vitriinikaappi, valkoinen, 105×116 cm Käytä yksinään tai muiden HAUGA-kalusteiden kanssa. Vitriinikaapissa astiat ja muut tavarasi pysyvät kauniisti esillä keräämättä pölyä. Valmiiksi porattuihin reikiin kiinnitettävien kiilatappien ansiosta rungon kokoaminen on helppoa.

HAUGA Senkki, valkoinen, 140×84 cm – IKEA

HAUGA Senkki, valkoinen, 140×84 cm Käytä yksinään tai muiden HAUGA-kalusteiden kanssa. Senkissä on runsaasti säilytystilaa, ja sen päälle voi sijoittaa koriste-esineitä tai nostaa vaikkapa tarjoiluastiat syrjään aterian ajaksi. Ovien takana tavarat säilyvät suojassa pölyltä.

HAUGA Liukuovikaappi, harmaa, 118x55x199 cm – IKEA

HAUGA Liukuovikaappi, harmaa, 118x55x199 cm Käytä yksinään tai muiden HAUGA-kalusteiden kanssa. Liukuovet tuovat lisää tilantunnetta. Laskostatko vai ripustatko vaatteesi mieluummin? Ei väliä, vaatekaappi mahdollistaa kummankin. Monikäyttöinen huonekalu sopii moniin eri huoneisiin.

HAUGA Korkea kaappi/2 ovea, harmaa, 70×199 cm – IKEA

HAUGA Korkea kaappi/2 ovea, harmaa, 70×199 cm Käytä yksinään tai muiden HAUGA-kalusteiden kanssa. Kaksiovisessa korkeassa kaapissa on sekä umpinaista että avointa säilytystilaa. Ylähyllyn reunan ansiosta tavarat eivät pääse putoilemaan. Ovien takana tavarat säilyvät suojassa pölyltä.

Keywords: ikea hauga, hauga ikea