Ikea alex

ALEX-sarja – Klassinen ja käytännöllinen – IKEA

ALEX-sarja – Klassinen ja käytännöllinen – IKEA

Yhdistä ALEX-sarjan kalusteita muihin kalusteisiin, käytä yhdessä työpöydän kanssa tai sellaisenaan. ALEX-sarjan kalusteen voi sijoittaa myös keskelle huonetta. Tutustu!

ALEX Laatikosto, valkoinen, 36×70 cm – IKEA

ALEX Laatikosto, valkoinen, 36×70 cm Virtaviivainen muotoilu, joka on helppo yhdistää muihin kalusteisiin ja käyttää joko yhdessä työpöydän kanssa tai sellaisenaan. Myös selkäpuoli on viimeistelty, joten kalusteen voi sijoittaa myös keskelle huonetta.

ALEX Työpöytä, valkoinen, 100×48 cm – IKEA

ALEX Työpöytä, valkoinen, 100×48 cm Selkeälinjainen muotoilu ja fiksut toiminnot, jotka pitävät sotkuiset johdot järjestyksessä ja poissa näkyviltä. Myös selkäpuoli on viimeistelty, joten voit asettaa pöydän vaikkapa keskelle huonetta – ovathan sen kaikki sivut yhtä kauniita.

ALEX Laatikosto, 9 laatikkoa, valkoinen, 36×116 cm – IKEA

ALEX Laatikosto, 9 laatikkoa, valkoinen, 36×116 cm Selkeälinjainen laatikosto sopii hyvin yhteen eri tyylien kanssa. Sen voi sijoittaa työpöydän yhteyteen tai erikseen seinään kiinnitettynä. Laatikosto pitää tavarat järjestyksessä ja työpöydän siistinä.

ALEX Laatikosto + pyörät, valkoinen, 67×66 cm – IKEA

ALEX Laatikosto + pyörät, valkoinen, 67×66 cm Virtaviivainen muotoilu, joka on helppo yhdistää muihin kalusteisiin ja käyttää joko yhdessä työpöydän kanssa tai sellaisenaan. Myös selkäpuoli on viimeistelty, joten kalusteen voi sijoittaa myös keskelle huonetta.

ALEX Työpöytä, valkoinen, 132×58 cm – IKEA

ALEX Työpöytä, valkoinen, 132×58 cm Selkeälinjainen muotoilu ja fiksut toiminnot, jotka pitävät sotkuiset johdot järjestyksessä ja poissa näkyviltä. Myös selkäpuoli on viimeistelty, joten voit asettaa pöydän vaikkapa keskelle huonetta – ovathan sen kaikki sivut yhtä kauniita.

LAGKAPTEN / ALEX Työpöytä, valkoinen, 120×60 cm – IKEA

LAGKAPTEN / ALEX Työpöytä, valkoinen, 120×60 cm Tilan rajallisuus ei tarkoita, ettetkö voisi silti opiskella tai tehdä töitä kotoa käsin. Tämä työpöytä ei vie liikaa lattiatilaa, mutta siinä on silti laatikosto, jossa voit säilyttää papereita ja muita tärkeitä tavaroita.

ALEX Laatikosto + pyörät, valkoinen/musta, 36×76 cm – IKEA

ALEX Laatikosto + pyörät, valkoinen/musta, 36×76 cm Pyörillä varustettu laatikosto tekee työtilasta joustavamman ja paremmin järjestetyn. Voit siirtää sen pöydän alle tai minne tahansa, missä tarvitset tavaroitasi. Pyörillä varustettua laatikostoa voi siirrellä ympäriinsä tarpeen mukaan.

ALEX Pyörä, musta, 50 mm – IKEA

ALEX Pyörä, musta, 50 mm ALEX-pyörät tekevät säilytyksestä joustavampaa – voit esimerkiksi työntää laatikoston työpöydän alle tai siirtää sen haluamaasi paikkaan. Kumipäällysteiset pyörät pyörivät sulavasti kaikentyyppisillä lattioilla.

Keywords: ikea alex, alex ikea, ikea alex lisäosa