Höyrykattila ikea

Pastakattilat & kastikekattilat ruoanlaittoon – IKEA

Pastakattilat & kastikekattilat ruoanlaittoon – IKEA

Kattilat ja kasarit on valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista. Katso kaikki kattilat ja tule ostoksille verkkokauppaan!

Kattila on keittiön suola. Pastakattila ja kastikekattila kannella tai ilman. Tutustu laajaan valikoimaamme erilaisia kattiloita. Tule ostoksille!

IKEA 365+ Kattila ja sisäosa, ruostumaton teräs, 5.0 l – IKEA

Se on pääsylippusi maailman makuihin! Katso kaikki kattilat ja kasarit. IKEA 365+ -sarjan kattila kannettavan TILLREDA-induktiokeittotason …

IKEA 365+ Kattila ja sisäosa, ruostumaton teräs, 5.0 l Tämä irrallisella sisäosalla varustettu kattila on täydellinen ratkaisu kaikkeen ruoanlaittoon herkullisesta parsasta al dente -pastaan. Kun ruoka on valmista, nosta sisäosa ulos kahvan avulla ja huuhtaise ruoka.

Kattilat & kasarit – Myös induktiotasolle – IKEA

Kattilat & kasarit – Myös induktiotasolle – IKEA

IKEA 365+ Paistinpannu, ruostumaton teräs/tarttumaton pinnoite, 24 cm. Vertaile. IKEA 365+ Kannellinen kattila, ruostumaton teräs, 5.0 l …

Kattilat ja kasarit on valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista. Katso kaikki kattilat ja tule ostoksille verkkokauppaan!

KLOCKREN Höyrytysosa, ruostumaton teräs – IKEA

KLOCKREN Höyrytysosa, ruostumaton teräs Terveellistä, herkullista ja hauskaa. Tämä höyrykeitin sopii täydellisesti vihannesten, kalan, kanan ja dumplingien kypsentämiseen. Keittimessä on kaksi tasoa, joten eri ruoat voi pitää erillään, ja se toimii myös tyylikkäänä tarjoiluastiana.

Kattilat ja paistinpannut – Koko tuotevalikoima – IKEA

Kattilat ja paistinpannut – Koko tuotevalikoima – IKEA

Kaipaatko uusia kattiloita ja pannuja? Hyvän aterian takana ovat useimmiten laadukkaat välineet. Löydä omiin ruoanlaittotapoihisi sopivat nettisivuiltamme!

IKEA 365+ Kannellinen kattila, ruostumaton teräs, 5.0 l

IKEA 365+ Kannellinen kattila, ruostumaton teräs, 5.0 l – IKEA

IKEA 365+ Kannellinen kattila, ruostumaton teräs, 5.0 l Tämä selkeälinjainen ja yksinkertainen kattila on myös helppokäyttöinen. Ruostumattoman teräksen ja leveän pohjan ansiosta astia lämpenee nopeasti – ja lämpötilaa on helppo säännellä valmistettavan ruoan mukaan.

FINMAT Kannellinen kattila, kupari/ruostumaton teräs, 5 l

FINMAT Kannellinen kattila, kupari/ruostumaton teräs, 5 l – IKEA

FINMAT Kannellinen kattila, kupari/ruostumaton teräs, 5 l FINMAT-kattilan on suunnitellut Ilse Crawford, ja sitä on yhtä hauska käyttää niin ruoanlaitossa kuin tarjoilussakin. Perinteikäs kupari ja kestävä ruostumaton teräs tekevät siitä sekä kauniin että kätevän.

IKEA 365+ -ruoanlaittoastiat helpottavat ruoanlaittoa

IKEA 365+ -ruoanlaittoastiat helpottavat ruoanlaittoa – IKEA

Kaipaatko helpotusta arkeesi? Valitse IKEA 365+ -ruoanlaittoastiat ja ruoanlaitto sujuu leikiten. Tutustu ja vertaile vaihtoehtoja ja tule ostoksille tavarataloon tai verkkokauppaan.

KLOCKREN Höyrytyskori, bambu, 5.0 l – IKEA

KLOCKREN Höyrytyskori, bambu, 5.0 l Terveellistä, herkullista ja hauskaa. Tämä höyrykeitin sopii täydellisesti vihannesten, kalan, kanan ja dumplingien kypsentämiseen. Keittimessä on kaksi tasoa, joten eri ruoat voi pitää erillään, ja se toimii myös tyylikkäänä tarjoiluastiana.

Keywords: höyrykattila ikea, ikea höyrykattila, kerroskattila ikea, puurokattila ikea