Etuovi leppäkorpi

Myytävät asunnot Leppäkorpi, Vantaa: 14 kpl – Etuovi.com

Etuovi.com:issa on juuri nyt 14 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot alueella Leppäkorpi, Vantaa. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään!

Myytävät Asunnot Leppäkorpi, Vantaa: 15 kpl

Myytävät asunnot Leppäkorpi, Pori: 5 kpl – Etuovi.com

Etuovi.com:issa on juuri nyt 5 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot alueella Leppäkorpi, Pori. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään!

Vuokra-asunnot Leppäkorpi: 1 kpl – Pori – Vuokraovi.com

Myytävät asunnot Leppäkorpi, Lohja: 1 kpl – Etuovi.com

Etuovi.com:issa on juuri nyt 1 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot alueella Leppäkorpi, Lohja. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään!

Sauramontie 5, Leppäkorpi, Pori (97.5 m2) – OP Koti

Myytävät asunnot Vantaa · Leppäkorpi, Vantaa: 1 kpl – Etuovi.com

Etuovi.com:issa on juuri nyt 1 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot …

Etuovi.com:issa on juuri nyt 1 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot alueella Vantaa · Leppäkorpi, Vantaa. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään!

Eveliina Särkelä – Facebook

Myytävät asunnot Leppäkorpi, Vantaa-aluerajauksella löydät aina Oikotieltä. Juuri nyt vapaana 15 myytävää asuntoa – katso kuvat ja tarkemmat tiedot täältä!

Asuntojen hinnat Lohja, 09930, Leppäkorpi – Kiinteistömaailma

Katso vuokra-asunnot kaupunginosassa Leppäkorpi! … Suomen suurin asuntohaku – Vuokraovi.comista ja Etuovi.comista löydät yli 75 000 ilmoitusta.

Sauramontie 5, Leppäkorpi, Pori (97.5 m2) – OP Koti

Suositulla alueella viehättävä omakotitalo, joka kaipaa nykyaikaistamista ja remontointia. Talo on Puutalo Oy:n tyyppitalo ja ollut samalla omistajalla …

Suositulla alueella viehättävä omakotitalo, joka kaipaa nykyaikaistamista ja remontointia. Talo on Puutalo Oy:n tyyppitalo ja ollut samalla omistajalla uudesta saakka. Varaava takka, keittiössä puuliesi/ leivinuuni. Talousrakennus n. 34 krs-m2, jossa autotalli, varasto ja puuvarasto. Pihavarastorakennus n. 15 krs-m2.Kosteuskartoitus tehty 15.4.2021. ENERGIALUOKKA D. Jari Teuramo 0400637333, jari.teuramo@op.fi

https://m.etuovi.com/myytavat-asunnot?haku=M1291704841&sivu=2.

Asuntojen hinnat Lohja, 09930, Leppäkorpi | Kiinteistömaailma

“Toteutuneiden asuntokauppatilastojen perusteella asuntosi keskineliöhinta viime vuonna olisi ollut 1815 €/m². Leppäkorpi on neliöhinnoiltaan kunnan keskiarvoa …

Kiinnostaako asuntojen hinnat Lohja, 09930, Leppäkorpi? Selvitä se nopeasti työkalullamme. Tutustu ja testaa!

Keywords: etuovi leppäkorpi