Etuovi kerava omakotitalo

Myytävät omakotitalot Kerava: 34 kpl – Etuovi.com

Myytävät omakotitalot Kerava: 36 kpl – Etuovi.com

Myytävät omakotitalot Kerava: 34 kpl. Hakuehdot: Kerava · Omakotitalo. Muokkaa hakua. Kiinnostaako Kerava asuinalueena? Tutustu alueeseen ja asuntomarkkinoihin …

Etuovi.com:issa on juuri nyt 36 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot – Omakotitalot alueella Kerava. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään!

Myytävät asunnot Kerava: 374 kpl – Etuovi.com

Myytävät asunnot Kerava: 380 kpl – Etuovi.com

Tältä sivulta löydät myytävät asunnot Keravalla. Kerava sijaitsee pääkaupunkiseudun pohjoisessa osassa Uudenmaan maakunnassa, lyhyen ajomatkan päässä …

Etuovi.com:issa on juuri nyt 380 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot alueella Kerava. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään!

Myytävät asunnot Kaleva, Kerava: 51 kpl – Etuovi.com

Etuovi.com:issa on juuri nyt 51 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot alueella Kaleva, Kerava. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään!

Ahmankatu 9, Kaleva, Kerava – Omakotitalo – Etuovi.com

Myydään Omakotitalo, 4 huonetta – Kerava, Kaleva, Ahmankatu 9 – Etuovi.com 20067971

Tutustu myytävään kohteeseen: Omakotitalo, Oh + 3mh + 2xvh + k + psh + s + wc, 119 m², 275 000 € – Kerava, Kaleva, Ahmankatu 9. Löydä uusi kotisi jo tänään!

Myytävät omakotitalot Kerava · Kerava: 0 kpl – Etuovi.com

Etuovi.com:issa on juuri nyt 0 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot – Omakotitalot alueella Kerava · Kerava. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo …

Etuovi.com:issa on juuri nyt 0 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot – Omakotitalot alueella Kerava · Kerava. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään!

Ratatie 1, Ahjo, Kerava – Omakotitalo – Etuovi.com

Myydään Omakotitalo, 4 huonetta – Kerava, Ahjo, Ratatie 1 – Etuovi.com 1338605

Keravalla 1-tasoinen omakotitalo, jossa on turvallinen tuulettuva alapohja. Oman tontin koko 648 m². Rakennus on valmistunut vuonna 1999 ja omaa napakat …

Tutustu myytävään kohteeseen: Omakotitalo, 4h, k, khh, wc, s, 101.5 m², 289 000 € – Kerava, Ahjo, Ratatie 1. Löydä uusi kotisi jo tänään!

Myytävät asunnot Savio, Kerava: 49 kpl – Etuovi.com

Myytävät asunnot Savio, Kerava: 47 kpl – Etuovi.com

Etuovi.com:issa on juuri nyt 49 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot alueella Savio, Kerava. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään!

Etuovi.com:issa on juuri nyt 47 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot alueella Savio, Kerava. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään!

Myytävät asunnot Kerava · Kerava: 377 kpl – Etuovi.com

Myytävät asunnot Kerava · Kerava: 380 kpl – Etuovi.com

Kullervonpolku 24 Untola Kerava … Juurakkokuja 50, Savio, Kerava … Omakotitalo | 4h, k, kph, th, 3xwc, khh, saunaos., ask.h, viinikellari, 2xvar., …

Etuovi.com:issa on juuri nyt 380 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot alueella Kerava · Kerava. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään!

Keywords: etuovi kerava omakotitalo